Menu
0

Dekbedden

Dekbedden

Een goede nachtrust met een daarbij passend en fijn dekbed is belangrijk! Bij Bedshop de Duif bent u op het juiste adres voor een goed dekbed. Hoe vindt u een passend dekbed? Ten eerste is het belangrijk om te letten op het materiaal waarmee het dekbed gevuld is. Tevens is het bij aanschaf van een dekbed aan te raden om te letten op een huisstofmijtallergie, want een deel van ons assortiment dekbedden is speciaal anti-allergisch. Ook beslist u of u een enkel dekbed of een vier-seizoenendekbed wil. Tenslotte bepaalt u de maat van het dekbed. Als u een eenpersoons dekbed wil, kunt u kiezen tussen 140x200cm of 140x220cm. Indien u geïnteresseerd bent in een tweepersoonsdekbed, dan kunt u kiezen uit 200x200cm, 200x220cm en 240x220cm.

Bedshop de Duif verkoopt de volgende soorten dekbedden:

 • Anti-allergische / synthetische dekbedden
 • Donzen dekbedden
 • Wollen dekbedden
 • Zijden dekbedden
 • Zomer dekbedden

Anti-allergische / synthetische dekbedden

Anti-allergische / synthetische dekbedden zijn gevuld met microvezels of holle bolletjes, gemaakt van polyester. Deze dekbedden voelen licht aan en zijn ideaal voor mensen die een huisstofmijtallergie hebben. De dekbedden kunnen namelijk op hoge temperatuur gewassen worden zonder kwaliteitsverlies. Bekijk onze collectie anti-allergische dekbedden

Donzen dekbedden

Dons heeft een aantal voordelen. Het ventileert goed, is gemakkelijk op te schudden en isoleert goed. Dekbedden gevuld met dons zijn licht, vormen zich goed om uw lichaam en geven voldoende warmte af. Donzen dekbedden zijn heerlijk luchtig in de zomer en lekker warm in de winter. Bekijk onze collectie donzen dekbedden.

Wollen dekbedden

De wollen dekbedden in ons assortiment zijn allen gevuld met zuiver scheerwol. Ze bieden een goede isolatie en hebben uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Het resultaat is een fris en schoon dekbed. Dit maakt wollen dekbedden uiterst geschikt voor mensen die ’s nachts veel transpireren. Doordat wol zijn veerkracht niet verliest, blijft het dekbed altijd heerlijk luchtig. Wol is tevens mijtwerend.

Zijden dekbedden

Zijden dekbedden zijn puur natuurlijk, hebben een prima luchtdoorlaatbaarheid en warmte-isolatie. Ze zijn anti-allergisch en onderhoudsarm. Bekijk onze zijden dekbedden.

Enkel dekbed en vier-seizoenen dekbedden

Dekbedden zijn ook onder te verdelen in twee basissoorten: een enkel dekbed en een  vier-seizoenendekbed. Een enkel dekbed bestaat uit één laag en is het hele jaar door te gebruiken. Een vier-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen: een deel voor de zomer en een deel voor de herfst en lente. Deze twee delen kunt u aan elkaar vast te maken en gebruiken tijdens de winter.

Warmteklassen

De warmte classificatie verdeelt de isolatie-capaciteit van dekbedden in 4 warmteklassen.

 • Warmteklasse 1:dikste dekbedden met een zeer hoge warmte-isolatie in de winter in koude periodes.
 • Warmteklasse 2:warmte-isolatie passend bij alle seizoenen, als u het niet te snel koud heeft.
 • Warmteklasse 3: biedt een goede warmte-isolatie in de lente en nazomer als u het snel warm heeft.
 • Warmteklasse 4: licht en luchtig, te gebruiken in de zomermaanden.

Merken dekbedden

Bij ons vindt u uitsluitend dekbedden van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen dekbedden van onder andere de volgende merken:

 • Brinkhaus
 • Gilder
 • Vandyck
 • Texeler
 • Heavenly

Bij een nieuw dekbed hoort uiteraard ook een leuk dekbedovertrek! Wij hebben een uitgebreide collectie dekbedovertrekken in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen.

Heeft u een vraag over onze producten of wilt u advies?

Neem dan telefonisch contact op met 0575-512816 of stuur een e-mail naar [email protected] Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen u graag.

Binnen 24 uur geleverd
053 – 4358359
Kundige klantenservice
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »