Menu
0

Optinop matrasdek antislip

€24,95 Incl. btw

Productomschrijving

Optinop Matrasdek Antislip

De Optinop Matrasdek Antislip is een enkelzijdige antislip matrasonderlegger. Met deze matrasbeschermer verlengt u de levensduur van de matras. Door de hoogwaardige kunststof antislip noppen voorkomt u dat uw matras gaat schuiven. De Optinop is herkenbaar doordat de noppen hoger zijn dan de noppen van andere imitaties. Ook is de kwaliteit kunststof beduidend hoger. De noppen zijn hierdoor erg slijtvast, wat belangrijk is bij verstelbare bedbodems. Door deze hogere antislipnopjes vindt er ook een ventilatie plaats onder de noppen. Dit voorkomt dat er een vochtprobleem ontstaat dat zich kenmerkt door zwarte strepen op de matras waar de latten van de bodem zitten.

Samenstelling

De Optinop Matrasdek Antislip is een polyester matrasbeschermer die aan de onderkant is voorzien van duizenden onverslijtbare nopjes. Dit maakt het een enkelzijdige antislip matrasonderlegger. Het zorgt ervoor dat de matras niet schuift. De Optinop is stofvrij en heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid.

Maatvoering

De matrasbeschermer is verkrijgbaar in elke matrasmaat.

Onderhoud

Advies is om de matrasbeschermer te wassen voor eerste gebruik. De matrasbeschermer mag gewassen worden op temperaturen tot 60 graden en is geschikt voor de droger. Volg hierbij altijd de instructies van het waslabel.

Product reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Binnen 24 uur geleverd
053 – 4358359
Kundige klantenservice
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »