Menu
0

Silvana Kussen Larimar

Veerkrachtige latex
Neksteun
Extra stevig
Anti-allergie
Zij-en rughouding
€99,95 Incl. btw

Productomschrijving

Het Silvana kussen Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent. 

 

Het kussen Larimar heeft een neksteun van Vita Talalay® latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay® soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspannen lighouding.

 

Het kussen is in de bovenvakken gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De buitenkant van de Larimar is van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Aegis® behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. 

 

Het kussen is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van het kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussen. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. 

Product reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Binnen 24 uur geleverd
053 – 4358359
Kundige klantenservice
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »